Přístroj vyvinutý pro sledování homogenizace mléčných produktů
GLOBULYSER je dedikovaný přístroj, který slouží k analýza a stanovení účinnosti homogenizace pro všechny trvanlivé produkty, jako je pasterizované mléko, kondenzované mléko, UHT mléko, směs mléčného a rostlinného tuku, práškového mléka či smetany.
GLOBULYSER je založen na měření intensity propuštěného a rozptýleného záření, interagujícího s tukovými globulemi přítomnými ve vzorkovací kyvetě. Rozptýlené záření je závislé na velikosti tukových globulí. Měřené hodnoty jsou porovnávány s hodnotami vody a rozdíl hodnot je použit ke stanovené průměrné velikosti globulí.
Parametry:
- Sledování homogenizace – stanovení volného tuku v mléce s vysokou přesností.
- Rychlé výsledky
- Snadné použití – pracuje automatizovaně, bez nutností nastavování parametrů
- Bez potřeby čištění mezi měřeními
- Kvalitní provedení, bezúdržbový přístroj
- Excelentní poměr cena/výkon